Ge en julgåva till våra ungdomars framtidsmöjligheter i Linköping.

Genom att stötta Drivkraft Östergötland kan fler unga få läxhjälp, goda förebilder och starkare förutsättningar. Bidra du också – tillsammans skapar vi ett bättre Linköping.

Bli mentor

Vi erbjuder ungdomar en möjlighet att få en egen mentor som kan agera som bollplank, hjälpa till med läxor, hitta på saker på fritiden eller bara vara den där personen som man vill prata med. Vi erbjuder även de föräldrar som så önskar en egen mentor.
Läs mer »

Bli läxhjälpare

Varje vecka möter vi hundratals ungdomar på våra skolor och hjälper dem med läxor. Vi bemannar med frivilliga och strävar efter en ge eleverna goda förebilder och en behaglig stunds läxläsning.
Läs mer »

Stöd oss

Vår verksamhet utvecklas hela tiden och det gör att vi ständigt behöver fler engagerade frivilliga, både bland privatpersoner och företag. Vill du vara med? Kan du bidra med din tid eller vill du stödja oss ekonomiskt?
Läs mer »

Stort tack till alla våra sponsorer:

Vad kan vi göra för dig?

Drivkraft är en ideell förening som bildades i Malmö 2011 som ett samarbete mellan Malmö Stad och näringslivet i regionen. Vi erbjuder mentorer till både elever och deras föräldrar samt håller i läxhjälp på ett antal skolor varje vecka.

Vår vision är att skapa en bättre framtid för både den enskilde eleven och stadens invånare och vi tror att om vi arbetar Tillsammans så får vi alla en bättre framtid. Vi vill att alla ska ha samma möjlighet, oavsett var man är född eller vilka hemförhållanden man har.

Ta två minuter för att kolla på vår film som handlar om vårt mentorsprogram och läxhjälpsverksamhet i Malmös skolor.